prikaz prve stranice dokumenta Ostvarivanje održive konkurentske prednosti strategijom diferencijacije na primjeru razvoja Istre kao regije kulture i enogastronomije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ostvarivanje održive konkurentske prednosti strategijom diferencijacije na primjeru razvoja Istre kao regije kulture i enogastronomije

Sijarić, Mirela
Zagreb School of Business

Cite this document

Sijarić, M. (2021). Ostvarivanje održive konkurentske prednosti strategijom diferencijacije na primjeru razvoja Istre kao regije kulture i enogastronomije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:679193

Sijarić, Mirela. "Ostvarivanje održive konkurentske prednosti strategijom diferencijacije na primjeru razvoja Istre kao regije kulture i enogastronomije." Master's thesis, Zagreb School of Business, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:679193

Sijarić, Mirela. "Ostvarivanje održive konkurentske prednosti strategijom diferencijacije na primjeru razvoja Istre kao regije kulture i enogastronomije." Master's thesis, Zagreb School of Business, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:679193

Sijarić, M. (2021). 'Ostvarivanje održive konkurentske prednosti strategijom diferencijacije na primjeru razvoja Istre kao regije kulture i enogastronomije', Master's thesis, Zagreb School of Business, accessed 29 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:679193

Sijarić M. Ostvarivanje održive konkurentske prednosti strategijom diferencijacije na primjeru razvoja Istre kao regije kulture i enogastronomije [Master's thesis]. Zagreb: Zagreb School of Business; 2021 [cited 2022 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:679193

M. Sijarić, "Ostvarivanje održive konkurentske prednosti strategijom diferencijacije na primjeru razvoja Istre kao regije kulture i enogastronomije", Master's thesis, Zagreb School of Business, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:679193

Please login to the repository to save this object to your list.