Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
TRADITIONAL GASTRONOMY OF ISLAND BRAC AS A RESOURCE FOR DEVELOPING GEOTOURISM

Ante Grubišić (2017)
Zagreb School of Business
Cite this document

Grubišić, A. (2017). TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, Ante. "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA." Undergraduate thesis, Zagreb School of Business, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, Ante. "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA." Undergraduate thesis, Zagreb School of Business, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, A. (2017). 'TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA', Undergraduate thesis, Zagreb School of Business, accessed 21 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić A. TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA [Undergraduate thesis]. Zagreb: Zagreb School of Business; 2017 [cited 2019 October 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

A. Grubišić, "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA", Undergraduate thesis, Zagreb School of Business, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974