prikaz prve stranice dokumenta TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA

Grubišić, Ante
Zagreb School of Business

Cite this document

Grubišić, A. (2017). TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA (Undergraduate thesis). Zagreb: Zagreb School of Business. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, Ante. "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA." Undergraduate thesis, Zagreb School of Business, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, Ante. "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA." Undergraduate thesis, Zagreb School of Business, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, A. (2017). 'TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA', Undergraduate thesis, Zagreb School of Business, accessed 18 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić A. TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA [Undergraduate thesis]. Zagreb: Zagreb School of Business; 2017 [cited 2025 January 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

A. Grubišić, "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA", Undergraduate thesis, Zagreb School of Business, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Please login to the repository to save this object to your list.