prikaz prve stranice dokumenta TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA

Grubišić, Ante
Zagreb School of Business

Cite this document

Grubišić, A. (2017). TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, Ante. "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA." Undergraduate thesis, Zagreb School of Business, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, Ante. "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA." Undergraduate thesis, Zagreb School of Business, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, A. (2017). 'TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA', Undergraduate thesis, Zagreb School of Business, accessed 25 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić A. TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA [Undergraduate thesis]. Zagreb: Zagreb School of Business; 2017 [cited 2023 January 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

A. Grubišić, "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA", Undergraduate thesis, Zagreb School of Business, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Please login to the repository to save this object to your list.