prikaz prve stranice dokumenta TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA

Grubišić, Ante
Visoka poslovna škola Zagreb s pravom javnosti

Citirajte ovaj rad

Grubišić, A. (2017). TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, Ante. "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA." Završni rad, Visoka poslovna škola Zagreb s pravom javnosti, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, Ante. "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA." Završni rad, Visoka poslovna škola Zagreb s pravom javnosti, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, A. (2017). 'TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA', Završni rad, Visoka poslovna škola Zagreb s pravom javnosti, citirano: 24.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić A. TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA [Završni rad]. Zagreb: Visoka poslovna škola Zagreb s pravom javnosti; 2017 [pristupljeno 24.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

A. Grubišić, "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA", Završni rad, Visoka poslovna škola Zagreb s pravom javnosti, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.