završni rad
TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA

Ante Grubišić (2017)
Visoka poslovna škola Zagreb s pravom javnosti
Citirajte ovaj rad...

Grubišić, A. (2017). TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, Ante. "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA." Završni rad, Visoka poslovna škola Zagreb s pravom javnosti, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, Ante. "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA." Završni rad, Visoka poslovna škola Zagreb s pravom javnosti, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić, A. (2017). 'TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA', Završni rad, Visoka poslovna škola Zagreb s pravom javnosti, citirano: 25.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

Grubišić A. TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA [Završni rad]. Zagreb: Visoka poslovna škola Zagreb s pravom javnosti; 2017 [pristupljeno 25.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974

A. Grubišić, "TRADICIJSKA GASTRONOMIJA OTOKA BRAČA KAO RESURS ZA RAZVOJ GEOTURIZMA", Završni rad, Visoka poslovna škola Zagreb s pravom javnosti, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:824974