Makarić, V. (2024). Sigurnost i kvaliteta hrane u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Zagreb: Poslovno veleučilište Zagreb. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:927801
Makarić, Vedran. "Sigurnost i kvaliteta hrane u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Poslovno veleučilište Zagreb, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:927801
Makarić, Vedran. "Sigurnost i kvaliteta hrane u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Poslovno veleučilište Zagreb, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:927801
Makarić, V. (2024). 'Sigurnost i kvaliteta hrane u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Poslovno veleučilište Zagreb, citirano: 30.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:927801
Makarić V. Sigurnost i kvaliteta hrane u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Zagreb: Poslovno veleučilište Zagreb; 2024 [pristupljeno 30.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:927801
V. Makarić, "Sigurnost i kvaliteta hrane u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Poslovno veleučilište Zagreb, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:180:927801